SVØMMESÆSON 2021/2022

Så er der åbent for tilmeldinger for den kommende svømmesæson: https://www.ebeltoftsk.dk/holdudbud-tilmelding/ 
Bemærk, at vi har to nye hold i år, som vi introducerer med håbet om at kunne fastholde de store børn og de unge mennesker i svømmesporten og i vores klub. De to nye hold er for dem der ikke rigtig gider konkurrencesvømning, men stadig gerne vil blive bedre til at svømme, dyrke sund motion og have det sjovt i vandet og i et ungdomsfællesskab.
DELFIN-PLUS er 60 minutters svømning og sjove vandaktiviteter for de 10-14 årige. De skal fx  svømme med tøj, hoppe fra vipper, dykke osv. Derudover tilbyder vi også et ungdomshold HAJER, som er 60 minutters svømning for de 14-18 årige, dem der gerne vil svømme, have pulsen i vejret og tid til hygge i saunaen efterfølgende.
Og så har vi selvfølgelig som vanligt Babysvømning, Småbørns-svømning, Haletudser, Skrubtudser, Sæler, Søløver, Familiesvømning, Vandmotion, Talenthold, Tri-motion, Konkurrencehold etc.
NB: Vi mangler stadig et par voksne svømmetrænere for, at vi kan få trænere nok til alle hold. Kontakt klubbens formand, Rikke Tilsted: Tlf: 29862600 eller mail Rikke@olida.dk, hvis du vil give en hånd med.
VI glæder os til at se jer i den nye sæson.
VELMØDT
MVH
ESK – Ebeltoft Svømmeklub.

SOL- SOMMER – FÆLLESSKAB

Ebeltoft Idrætsforening (EIF) ønsker alle idrætsudøvere og frivillige ildsjæle en fantastisk sommer. 

I en speciel tid er udfordringerne blevet mødt med fællesskab, engagement, kreativitet, hjertevarme og meget andet godt. En kæmpe tak til alle i foreningerne. 

Efter sommerferien er alle klar til et Stort Velkommen Tilbage. Foreningernes hjemmesider er fyldt med gode muligheder og aktiviteter. Tjek det gerne 

Mange sportslige sommer hilsner, 

Ebeltoft Idrætsforening (EIF): http://www.ebeltoft-if.dk/ 

Badminton: https://ebeltoftbadminton.dk/ 

Billard: https://ebeltoftbillardklub.dk/ 

Cykelmotion: http://ebeltoft-cykelmotion.dk/ 

Fodbold: http://www.ebeltoftfodbold.dk/ 

Fysisk Aktiv For Sjov: http://fysiskaktivforsjov.dk/ 

Gymnastik: http://www.ebeltoftgymnastik.dk/ 

Håndbold: https://ebeltofthåndbold.dk/ 

Ebeltoft Løb & Motion: https://www.facebook.com/Ebeltoft-L%C3%B8b-og-Motion-1018284031555805/ 

Skytter: http://www.ebeltoft-skytteforening.dk/ 

Svømning: https://www.ebeltoftsk.dk/ 

Tennis: https://ebeltofttennisklub.dk/ 

Hvem er Ebeltoft Idrætsforening? 

Ebeltoft Idrætsforening (EIF) er stiftet i 1932. Det er foreningens formål at sikre lokalområdets beboere mulighed for at deltage i såvel konkurrence- som motionsidræt samt andet kulturelt arbejde. Foreningen udøver sit formål gennem etablering af selvstændige afdelinger/foreninger. EIF har omkring 2.000 medlemmer gennem afdelingerne/foreningerne; Badminton, Billard, Cykelmotion, Fodbold, Fysisk Aktiv For Sjov, Gymnastik, Håndbold, Løb & Motion, Skytter, Svømning og Tennis 

SVØMMEINSTRUKTØRER TIL SÆSON 2021/2022

Kom og bliv en del af teamet
 
Ebeltoft svømmeklub er netop nu ved at planlægge den næste sæson, hvor vi har flere nye hold og tiltag på programmet. Men for at lykkedes med dette, har vi behov for flere instruktører. Uden instruktører ingen svømmeundervisning.
 
Så er du OK god til at svømme, måske pensioneret idrætslære, tidligere konkurrencesvømmer, en vandhund, havsvømmer, livredder, motionist eller bare glad for at undervise børn og lære fra dig. Har vi brug for din hjælp!
 
Kom og bliv en del af teamet omkring Ebeltoft Svømmeklub. Det er utrolig givende og tilfredsstillede at lære fra sig og være en del af noget større. Børnene øser gerne ud af livsglæde og anerkendelse. Du bliver en del af en velfungerende instruktørgruppe, hvor en del har mange års erfaring og gerne giver gode råd og vejledning. Alt mens du også er med til at løfte en vigtig samfundsopgave, nemlig at lære børn at svømme og holde de lidt ældre i gang med god, sjov og sikker svømmemotion.
 
Alle instruktører kommer på kursus og bliver klædt godt på til opgaven. Der skal tages bassinprøve 1 gang årligt. Vi afholder hvert år et par sociale arrangementer for alle vores instruktører. Det kan fx være team-building på Karpenhøj, fællesspisning eller et foredrag etc. Der gives desuden et vederlag pr. time.
 
Tidspunkterne for træning ligger typisk mellem kl. 15.00-20.00 på hverdage, hvor der typisk vil være brug for din hjælp i 1½-2-3 timer ad gangen. Det er muligt både at have få timer eller flere timer pr. uge.
 
Tag kontakt til klubbens formand Rikke Tilsted og hør mere om mulighederne for at blive svømmeinstruktør i Ebeltoft svømmeklub: Rikke: Tlf: 29862600 / mail Rikke@olida.dk
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
MVH
 
ESK – Ebeltoft Svømmeklub.

CORONA-GENÅBNING

I forhold til de gældende Corona-restriktioner er det nu muligt at være op til 50 personer i svømmehallen på en gang. Vi som svømmeklub er dog forpligtet til at udtage stikprøver blandt voksne svømmere for at sikre os, at alle møder op med gyldigt Corona-pas. Så HUSK et gyldigt Corona-pas og vær forberedt på, at vi måske tjekker.
 
PÅ GLÆDELIGT GENSYN TIL SVØMNING🐳😊

SÅ SVØMMER VI IGEN!

Kære medlemmer af ESK
Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi starter svømmeundervisningen op igen og forlænger sæsonen frem mod sommerferien – til og med uge 25. Det vil dog blive med et lidt andet skema end før Corona-nedlukningen, og der vil desværre være enkle hold, som vi ikke kommer til at tilbyde igen, da vi har færre timer i svømmehallen og der stadig er visse restriktioner.
Men vi har forsøgt at sammensætte et program, som når så mange som muligt, så – så mange som muligt kan komme ud og svømme igen.
I vil modtage en mail i løbet af de næste dage, hvor der står hvilket tidspunkt I kan svømme på.
På glædeligt gensyn🐬🐳🐟

COVID-19 NEDLUKNING

Det er med stor ærgrelse, at vi må konstatere, at en del svømmesæsonen er tabt grundet Covid-19. Vi håber, at vi kan nå at få den sidste del af sæsonen med. Såfremt vi ikke får mulighed for at afslutte sæsonen som planlagt i midten af april, vil vi forsøge at arrangere nogle alternative svømme-aktiviteter i forsommeren. Det forudsætter selvfølgelig, at restriktionerne er ophævede, og at svømmehallen åbner op igen. Vi afventer situationen og melder ud, når vi ved mere.

I forhold til kontingent for 2020/2021 kan vi desværre ikke tilbyde at tilbagebetale kontingentet. Til gengæld tilbyder vi alle nuværende og fremtidige medlemmer af ESK halv pris på kontingentet for svømmesæsonen 2021/2022.

Med håb om snarligt gensyn!

 

 

Med Venlig Hilsen

ESK – Ebeltoft Svømmeklub

Juleferie i Ebeltoft Svømmehal

Ebeltoft Svømmeklub holder juleferie fra og med uge 51.

Svømningen starter op igen i uge 1.

 

Julemanden på besøg

Besøg af julemanden med gaver og hjerter

Julemanden har i dag været forbi EBIC – Ebeltoft Idrætscenter, da en række børn har tegnet de flotteste tegninger til julemanden.

Han blev så glad for tegningerne, at han skyndte sig at klippe et julehjerte til børnene og tog på tur for at give dem en flot gave.

Julemanden besøgte i Ebeltoft og omegn Lucia, Tore, Clara, Cathrine, Melina, Ida, Storm, Asgar, Saga og Maja.

Alle børn og voksne i foreningslivet Ebeltoft ønskes en glædelig jul og et godt nytår.

De bedste julehilsner fra

Julekonkurrence – send julemanden en tegning!

Kære Alle

Da julemanden gerne vil gøre lidt ekstra for børnene, siden årets juletræsfest er aflyst, inviterer vi hermed alle børn til at tegne en juletegning og være med i EIFs  julekonkurrence.

Fat farver og tuscher og giv kreativiteten frit løb.

Tegningen skal afleveres i postkassen ved EBIC, Østeralle 17, 8400 Ebeltoft, senest den 1. december. Husk at skrive, navn, alder og telefonnummer (+ evt. forældres telefonnummer) på bagsiden.

Det vil være muligt at vinde præmier sponsoreret af vores forskellige foreninger.

Julemanden vil offentligøre vinderne lørdag den 5. december på EIF hjemmeside. Vinderne får direkte besked.

Vi glæder os til at en masse flotte juletegninger.

God fornøjelse

 

Med venlig hilsen

EIF

 

Aflysning af juletræsfest

Kære alle

Ebeltoft idrætsforeninger under EIF er desværre nødsaget til at aflyse dette års juletræsfest den 5. december 2020 i idrætscenteret IBIC grundet den nuværende Corona situation.

Vi er rigtig ærgerlige over, at det ikke er muligt at tænde lysene i træet i denne tid, hvor vi har brug for lys og varme.

Men vi vender stærkt tilbage i 2021 med en superflot juletræsfest og vi glæder os allerede til at se glade børn og voksne igen i julen 2021.

Vi håber, at I får en dejlig december og en glædelig jul.

Med venlig hilsen

Idrætsforeningerne under EIF