SVØMMESÆSON 2021/2022

Så er der åbent for tilmeldinger for den kommende svømmesæson: https://www.ebeltoftsk.dk/holdudbud-tilmelding/ 
Bemærk, at vi har to nye hold i år, som vi introducerer med håbet om at kunne fastholde de store børn og de unge mennesker i svømmesporten og i vores klub. De to nye hold er for dem der ikke rigtig gider konkurrencesvømning, men stadig gerne vil blive bedre til at svømme, dyrke sund motion og have det sjovt i vandet og i et ungdomsfællesskab.
DELFIN-PLUS er 60 minutters svømning og sjove vandaktiviteter for de 10-14 årige. De skal fx  svømme med tøj, hoppe fra vipper, dykke osv. Derudover tilbyder vi også et ungdomshold HAJER, som er 60 minutters svømning for de 14-18 årige, dem der gerne vil svømme, have pulsen i vejret og tid til hygge i saunaen efterfølgende.
Og så har vi selvfølgelig som vanligt Babysvømning, Småbørns-svømning, Haletudser, Skrubtudser, Sæler, Søløver, Familiesvømning, Vandmotion, Talenthold, Tri-motion, Konkurrencehold etc.
NB: Vi mangler stadig et par voksne svømmetrænere for, at vi kan få trænere nok til alle hold. Kontakt klubbens formand, Rikke Tilsted: Tlf: 29862600 eller mail Rikke@olida.dk, hvis du vil give en hånd med.
VI glæder os til at se jer i den nye sæson.
VELMØDT
MVH
ESK – Ebeltoft Svømmeklub.