I Ebeltoftsvømmeklub ønsker vi at lære børn og voksne at svømme og være trygge i vand. Det er rart at kunne svømme og et stort plus for din egen eller dine børns sikkerhed at kunne svømme. Nøjagtig som, at det at føle sig sikker og tryg i vand giver mulighed for en masse gode oplevelse. Svømning er et must for en bred vifte af sjove og udfordrende vandsportsaktiviteter.

Vi tilbyder svømning på alle niveauer, så man kan udvikle sin svømmestil, blive endnu bedre og nyde den store velvære som følger med svømningen som motionsform.

Men vi svømmer også for sjov. Det er vigtigt for alle – børn som voksne at have gode oplevelser i vand, lege, blive udfordret og endnu bedre til at mestre svømmekunsten.

I Ebeltoft svømmeklub ønsker vi også, at alle oplever et positivt fællesskab omkring undervisningen og klubbens aktiviteter, da det øger motivationen og gøre det hele meget sjovere. Så husk at komme hver uge.

Svømning er en sportsgren der kan dyrkes i alle aldre. En sportsgren der er sund for hele kroppen, giver masser af velvære og ikke mindst få skader. At lære dig selv eller dine børn at svømme er en gave for livet.