Vi søger instruktører til den kommende sæson

Ebeltoft svømmeklub er i øjeblikket på udkig efter dygtige og engagerede instruktører, der kan hjælpe med at undervise og lære klubbens børn og unge medlemmer at svømme og føle sig trygge i vandet. Som instruktør vil du have en vigtig rolle i at skabe en lærerig og sjov oplevelse for klubbens medlemmer, samtidig med at du hjælper dem med at udvikle deres svømmefærdigheder og opbygge deres selvtillid i vandet.

 

Læs om aktuelle stillinger længere nede!

Svømning

Jobannonce

Jobbeskrivelse

Som instruktør har du det overordnede ansvar for et svømmehold og skal følge holdets målsætninger. Du er ansvarlig for et team bestående af dig og 1-2 hjælpeinstruktører og du bidrager til hjælpeinstruktørernes udvikling og er ansvarlig for at aktivere hjælpeinstruktørerne. Derudover har du ansvaret for medlemmernes sikkerhed. 

Din profil

For at blive instruktør skal du være fyldt 18 år, kunne svømme 200 meter og dykke til bunden. En vigtig egenskab vi forventer af dig er, at du har en passion for at give vores medlemmer en masse gode oplevelser og kompetencer i vand. Det er en fordel hvis du:

  • Har gået til svømning i en forening
  • Har erfaring som underviser
  • Er udadvendt og har interesse for andre mennesker
  • Vi bliver rigtig glade hvis du har erfaring som svømmetræner fra en anden klub og har gennemført Svømningens Grunduddannelse hos DGI/Dansk Svømmeunion – men det er ikke et krav. Vi betaler uddannelse, hvis ikke du har.

Hvis du synes, at jobbet som træner lyder interessant, men du har ikke tidligere har trænererfaring, så skal du ikke holde dig tilbage med at sende en ansøgning.

Vi tilbyder dig en træneruddannelse og vi har gode erfaringer med at kombinere hjælpetræner- og trænervagter – på den måde kan du følge en erfaren træner som hjælpetræner, samtidig med, at du også er træner for egne hold. Det sikrer dig en god oplæring.

Vi tilbyder dig

Som ansat i Ebeltoft Svømmeklub får du:

  • Timeløn

  • Vi afholder altid 2-3 sociale arrangementer pr. svømmesæson, hvor der er rig mulighed for at møde alle dine kollegaer

  • Gode uddannelsesmuligheder

Som ansat i Ebeltoft Svømmeklub bliver du kollega med en masse unge mennesker. Vi har cirka 15 timeansatte. Selvom vi i hverdagen ikke alle sammen har tæt kontakt med hinanden vægter vi sociale arrangementer højt. Derfor holder vi hvert år både en uddannelsesdag, julefrokost og en sommerafslutning hvor vi laver sjove aktiviteter, spiser sammen og hygger.

Send gerne en ansøgning på max 1 side hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du synes det kunne være sjovt at være hjælpeinstruktør. 

Frist: hurtigst muligt. 
Vi indkalder til samtaler løbende.

Send din ansøgning i dag

mail@ebeltoftsk.dk